GYMBEAM - GINGER SHOT - 9X50 ML
0
Értékeld elsőként! »
Immunrendszer támogató koncentrált ital csak természetes összetevőkből, kissé csípős, de nagyo harmonikus ízvilágban.
Ezek is érdekelhetnek:
Ajánlott termékek:
Az immunitás, vitalitás és általános egészség tökéletes támogatója a kizárólag természetes összetevőkből készült koncentrált ital. 60%-ban gyömbérléből készült termék, így kissé csípős íze kimondottan kellemesen hat a már beteg szervezetre, émelygés esetén, vagy jóleső élmény mindazoknak akik megőrizni szeretnék egészségüket.
A termék gyömbértartalmát tökéletesen egészíti ki a kókuszvíz és a méz, mely utóbbi szintén kellemesen támogatja az immunrendszert, vagy a már beteg szervezet gyorsabb regenerálódását. Fogyasztható önmagában vagy tea helyett forró vízzel keverve, akár jéghideg vízzel elegyítve nyári frissítőként. Jégkockatartóban lefagyasztva bármelyik nyári frissítőt élménytelibbé teheti.
Előnyei:
- mindössze négy, természetes összetevőből készült
- gyömbért és citromlevet tartalmaz
- kókuszvízzel és mézzel a tökéletes ízhatásért
- támogatja az általános egészéget és a vitalitást
- praktikus shot formában
- egyedülálló íz
- fogyasztható magában, vagy forró vízzel keverve, tea helyett
- jéghideg vízzel keverve frissítő ital készíthető
Adagolása:
Fogyasztható a nap bármely szakaszában, igény szerint.
Összetevők:
Tápérték |
1 adag (50 ml) |
Energia |
157 kJ / 38 kcal |
Zsír |
0,15 g |
ebből telített zsírsavak |
0 g |
Szénhidrát |
9,5 g |
ebből cukor |
9 g |
Fehérje |
0,2 g |
Só |
<0,01 g |
A hidegen préselés
A hidegen préselés technológiáját zöldségeken és gyümölcsökön alkalmazzák, és eltér a hagyományos préseléstől. Hidraulikus prés használatával lassan és fokozatosan préselik az összetevőket, így, a forgó mozgást végző pengék alkalmazásával ellentétben, nem képződik hő. Mivel a hő elpusztítja az érzékeny enzimeket, tápanyagokat, valamint a természetes ízt és színt is módosítja, a préselés során nem ez a legjobb eljárás, pengék használatakor ráadásul a megmaradó rostok is belekerülnek az elkészült termékbe. A hidegen préselés az egyetlen olyan technológia, ami az összetevők teljes potenciálját kiaknázza, miközben minimális mennyiségű hulladék képződik. A lé nem rázódik össze, és nem éri hő, így minden tápanyag, ásványi anyag és enzim az elkészült termékben marad. A gyártás során nem használnak tartósítószert, így a végső készítményben kizárólag természetes összetevők találhatók meg.