SCITEC NUTRITION - BREAD BAKING MIX - 800 G
0
Értékeld elsőként! »
Ha szeretnéd otthon elkészíteni a saját kenyeredet és tudni, hogy milyen makrókkal kell számolnod az étrendtervezés esetén, akkor ajánljuk a Scitec Nutrition Bread Baking Mix-et.
Ezek is érdekelhetnek:
Ajánlott termékek:
A terméket fogyaszthatják gluténérzékenyek, illetve azon egészségtudatos fogyasztók, akik egy kenyér alternatívát keresnek, ami élelmirostforrás is egyben. Az alappor nem tartalmaz búza fehérlisztet, összetevői a rizsliszt, mandulaliszt, útifűmaghéjpor, lenmagpor, melyek mind gluténmentesek.
- Vegán
- Gluténmentes
- Élelmirostforrás
A termék megoldást kínál azoknak, akik egyszerűen (csak víz hozzáadásával) és gyorsan (kb 50 perc alatt) szeretnének egy frissen sült házi kenyeret elkészíteni a nap bármely étkezéséhez.
A tésztához ízlés szerint adhat 7 g olajat, amitől a tészta kicsit “testesebb” lesz.
Felhasználási javaslat: Egy kenyér elkészítéséhez: Tegyen 200g porkeveréket egy keverőtálba, adjon hozzá 175 g langyos vizet, majd keverőlapáttal jól dolgozza össze. Ezután alaposan bevizezett kézzel formázzon kenyér formát. Helyezze sütőpapírral bélelt tepsibe, vékonyan kenje meg étolajjal, majd tetszőlegesen módon vagdossa be a tészta tetejét. 200 °C-ra előmelegített sütőben, légkeveréssel 35-40 perc alatt vagy alsó-felső sütés esetén 45-50 perc alatt süsse készre. Szilikonos sütőformában történő elkészítés esetén a sütési idő 5-10 perccel nőhet. Miután kihűlt, vágja szeletekre. Elkészítés után fogyassza el 2 napon belül.