BioTech USA - ZERO BAR - ZERO LACTOSE, ZERO GLUTEN, ZERO SUGAR - 50 G
0
Értékeld elsőként! »
Magas fehérjetartalmú szelet, cukor, laktóz, glutén és aszpartám nélkül, kókuszzsírral.
Ezek is érdekelhetnek:
Ajánlott termékek:
MINŐSÉGI FEHÉRJEBEVITEL GYORSAN ÉS PRAKTIKUSAN
Ha fontos számodra a minőségi fehérjebevitel – mert sportolsz, az izomtömegedet szeretnéd növelni, fogyni szeretnél, vagy éppen nem fogyasztasz húst, – úgy azt gyorsan és praktikusan oldhatod meg a BioTechUSA Zero Bar fehérjeszelettel, hiszen a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál csontozat fenntartásához. Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk, igazi „protein to go”, így bármikor, bármilyen helyzetben fogyaszthatjuk. A terméket E-vitaminnal dúsítottuk, ami hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
MAXIMÁLIS ÉLVEZET
A BioTechUSA Zero Bar egy kiemelkedő, 45%-os fehérjetartalommal* és magas élelmi rosttartalommal rendelkező fehérjeszelet, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk: glutén-, laktóz-, cukor-, aszpartám- és GMO mentes.
CSOKI VS. FEHÉRJESZELET
A Zero Bar megannyi jó tulajdonsága mellett nasinak is tökéletes! Magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalma kapóra jön a fogyókúrázóknak, hiszen a súlyvesztéshez megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjebevitelre van szükségünk. Nem borítja más fehérjeszeletekre jellemző, felesleges kalóriákat tartalmazó bevonat, cserébe ropogós fehérjetextúrákat tartalmaz. A Zero Bar növényi zsírral, kókuszzsírral készül, melynek nagy része telített zsírforrásokat (MCT) tartalmaz. Az MCT zsírsavak gyorsan és teljes mértékben felhasználódnak a szervezetben.
1 szeletben (50 g):
- 188 kcal
- 22,5 g fehérje*
- 6 g szénhidrát
- 0 g cukor
- 7,5 g zsír
- 6 g rost
- 136 mg nátrium
- 4,2 mg E-vitamin
*Átlagos fehérjetartalom, kivéve a dupla csokoládé ízt, amely fehérjetartalma 40%, 20 g.
Kiknek ajánljuk a Zero Bar-t?
- kiváló és finom fehérjeforrás mindenki számára, bármikor, bármilyen helyzetben
- azoknak, akik sportolás után finom és magas minőségű, de cukrot nem tartalmazó fehérjeszeletet szeretnének fogyasztani
- nagyszerű választás – ízletes fehérjebevitelre – fogyókúra alatt is
- azoknak, akik egészséges nassolnivalóra vágynak
- glutén-érzékenyeknek
- tejcukor-érzékenyeknek
MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, ha fogyni szeretnénk, vagy ha idősödünk.
MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktóz érzékeny.
A Zero Bar az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Íz: eper-banán, tejszínes kajszibarack, citrom-bazsalikom, dupla csokoládé, cappuccino, málnás sajttorta
Kiszerelés: 50 g (1 szelet)
ÖSSZETEVŐK:
CITROM-BAZSALIKOM ÍZŰ, MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ SZELET ÉDESÍTŐSZEREKKEL. ÖSSZETEVŐK: Zero Protein Blend (tejsavófehérje izolátum, tejfehérje izolátum, tojásfehérje), kókuszzsír, frukto-oligoszacharidok, nedvesítőszer (glicerin), édesítőszerek (maltitol, szukralóz, szteviol glikozidok), ropogós részek (hidrolizált szójafehérje izolátum, tejsavó fehérje koncentrátum), víz, aromák, emulgeálószer (szójalecitin), zselésítő anyagok (karragén, kálium-klorid), bazsalikom, tartósítószer (kálium-szorbát), vanillin, DL-alfa-tokoferil-acetát, színezék (tartrazin)*. *A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.