BIOTECH USA - HYDRO WHEY ZERO - 1816 G
0
Értékeld elsőként! »
Tejsavófehérje komplexet tartalmazó italpor, hozzáadott aminosavakkal, édesítőszerrel, glutén-, cukor- és zsírmentesen.
Ezek is érdekelhetnek:
Ajánlott termékek:
Miért válaszd a Hydro Whey Zero-t?
- Kiemelkedő fehérjetartalom: 80%
- Gluténmentes
- Cukormentes*
- Zsírmentes*
- Gyors felszívódás
- Krémes állag
*Az állítás a vízzel higított, 100 ml fogyasztásra kész termékre vonatkozik!
Hydro Whey Zero: a leggyorsabb...
A 80%-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy kombinált tejsavófehérje italpor. A fehérje összetétele a hidrolizált tejsavófehérje és a tejsavó izolátum forrásokon túl, hozzáadott L-glutamin és L-arginin aminosavakból áll. A hidrolizált tejsavófehérje lebontása – a hidrolizálásnak (előemésztési folyamat) köszönhetően - egyszerűbb és gyorsabb a szervezetünk számára! A tejsavófehérje komplexhez hozzáadott glutamin és arginin aminosavak a szervezetünk által produkált tápanyagok, de mégis a feltételesen esszenciális aminosavak kategóriájába tartoznak. Tehát bizonyos körülmények között (pl.: kimerítő edzés) indokolt a pótlásuk!
Lássuk a számokat:
1 adagban(22 g):
18 g fehérje
3,7 g BCAA
hozzáadott L-glutamin és L-arginin aminosavval
Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t?
- azoknak, akik gyorsan felszívódó, tejalapú fehérjeforrást keresnek
- azoknak, akik edzés utánra keresnek fehérjeport a regenerálódásuk támogatására, hiszen fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
- gluténérzékenyeknek
Hogyan készül a tejsavófehérje hidrolizátum?
A hidrolizált tejsavófehérje (WPH) egy előemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével peptidekre bontják a fehérjeláncokat, melynek eredményeként az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő lerövidül.
Miért szükséges fehérjét fogyasztanod?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.
A Hydro Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 22 g (1 adag), 454 g (20 adag), 1816 g (82 adag)
Ízek: csokoládé, vanília, mogyoró csokoládé, eper, cookies&cream
Felhasználási javaslat:
Keverj el 1 adag (22 g = 1 csapott adagolókanál = 2 púpozott evőkanál) port 250 ml vízben. Javasoljuk használj keverőpalackot a keverésnél! Edzésnapokon fogyassz 1 adagot reggel és 1 adagot közvetlenül edzés után. A pihenőnapokon fogyassz 1 adagot reggel és a 1 adagot este.
Összetevők:
Csokoládé ízű: tejsavófehérje hidrolizátum 41%, tejsavófehérje izolátum, zsírszegény kakaópor, L-glutamin, L-arginin, emulgeálószer: lecitinek (szója), aromák, krémesítő [kókuszzsír, maltodextrin, növényi fehérje, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], étkezési só, sűrítőanyag (karragén), édesítőszer (szukralóz).
Vanília ízű: tejsavófehérje hidrolizátum 43%, tejsavófehérje izolátum, L-glutamin, aromák, L-arginin, emulgeálószer: lecitinek (szója), krémesítő [kókuszzsír, maltodextrin, növényi fehérje, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], étkezési só, sűrítőanyag (karragén), édesítőszer (szukralóz), színezék (tartrazin)**.
Eper ízű: tejsavófehérje hidrolizátum 43%, tejsavófehérje izolátum, L-glutamin, aromák, L-arginin, étkezési sav (citromsav), emulgeálószer: lecitinek (szója), krémesítő [kókuszzsír, maltodextrin, növényi fehérje, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], étkezési só, sűrítőanyag (karragén), édesítőszer (szukralóz), színezék (alluravörös AC)**.
Cookies&cream ízű: tejsavófehérje hidrolizátum 43%, tejsavófehérje izolátum, L-glutamin, L-arginin, csokoládépor {kakaómassza, édesítőszer (maltitok), kakaóvaj, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer [lecitinek (szója), poliglicerin-poliricinoleát], aroma}, aromák, emulgeálószer: lecitinek (szója), krémesítő [kókuszzsír, maltodextrin, növényi fehérje, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], étkezési só, sűrítőanyag (karragén), fahéj, édesítőszer (szukralóz).
**Tartrazin, alluravörös AC: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Átlagos aminosav profil 1 adagban (22 g): Esszenciális aminosavak (Hisztidin, Izoleucin•, Leucin•, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin•): 7,8 g. Feltételesen esszenciális aminosavak (Arginin, Cisztein, Glutamin & Glutaminsav, Prolin, Tirozin): 6,8 g. Nem esszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin): 3,5 g. •Összes BCAA: 3,7 g.
Átlagos tápérték adatok: |
||||
|
100 g |
RI*** (100 g) |
22 g |
44 g |
Energia |
1635 kJ/386 kcal |
19% |
360 kJ/85 kcal |
720 kJ/170 kcal |
Zsír -amelyből telített zsírsavak |
3,8 g 1,9 g |
5% 10% |
0,8 g <0,5 g |
1,7 g 0,8 g |
Szénhidrát - amelyből cukrok |
7,5 g 5,3 g |
3% 6% |
1,7 g 1,2 g |
3,3 g 2,3 g |
Fehérje |
80 g |
160% |
18 g |
35 g |
Só |
2,5 g |
42% |
0,55 g |
1,1 g |
*** Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/ 2000 kcal). |