 
                                                                    BioTech USA - PROTEIN ICE CREAM - 2 X 500 G
0
Értékeld elsőként! »
Ízesített fagylaltpor tejsavófehérje koncentrátummal.

Ezek is érdekelhetnek:
Ajánlott termékek:

- Magas fehérjetartalom (52%)
- Pálmaolaj-mentes
- Tartósítószer-mentes
Fehérjebevitel fagyival? Igen!
Nincs nyár fagyi nélkül, ám strandfazon sincs lemondások nélkül. Szerencsére, fagyival is lehetsz fitt, csak az nem mindegy, milyennel. Itt a BioTechUSA fagylaltpora, az alakbarát alternatíva, sőt, több is annál! Ha eddig a hagyományos fagyi volt a gyengéd, akkor mostantól a Protein Ice Cream lehet az erősséged. Alapja ugyanis minőségi tejsavófehérje koncentrátum, így fehérjebeviteled édesen hűs kiegészítőjeként kanalazhatod a legforróbb napokon, akár egy-egy izzasztó edzés után.
Még fagyigép sem kell hozzá!
Csak egy shakerre lesz szükséged, amelyben vízzel összerázod a fagylaltport, aztán irány a fagyasztó! 2-3 óra után már élvezheted is az igazi, krémes fagyi élményt. Tedd hidegre a bűntudatot, fagylaltozz szabadon!
Tipp: Bolondítsd meg ezt a szuper alapot! Kombináld friss gyümölcsökkel és Protein Wafer termékünkkel!
Lássuk a számokat!
1 adagban (50 g por + 100 ml víz = 150 g fagyi):
- 229 kcal energia
- 26 g fehérje
Hogyan, mikor, kinek?
- Fehérjebeviteled remek kiegészítője lehet, bármikor, amikor csak megkívánod.
- Neked ajánljuk, ha szereted összekötni a kellemest a hasznossal → mert nassolni egészségtudatosan is lehet!
A fehérje mint tápanyag
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Hozzájárul az izomszövet fenntartásához és növekedéséhez. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, ha fogyni szeretnénk vagy ha idősödünk.
A Protein Ice Cream az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Ízek: csokoládé, eper
Kiszerelés: 500 g (10 adag)
Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adag (50 g = 5 evőkanál) port 100 ml vízben főzés nélkül, keverőpalack segítségével, majd tedd fagyasztóba 2-3 órára! A bekevert adagot fagyasztóban tárold, és fogyaszd el 1 napon belül!
Fogyaszd egészséggel, élvezettel!
Tárolás: Tárold hűvös, száraz helyen.
ÖSSZETEVŐK:
Csokoládé (chocolatte): tejsavófehérje koncentrátum, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, szacharóz, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], teljes tejpor, zsírszegény kakaópor, aromák, sűrítőanyag (xantángumi), só, édesítőszer (szukralóz).
Eper (strawberry): tejsavófehérje koncentrátum, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, szacharóz, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], teljes tejpor, aromák, sűrítőanyag (xantángumi), étkezési sav (citromsav), só, édesítőszer (szukralóz), színezék (Alluravörös AC)1. 1Alluravörös AC: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
| Átlagos tápérték adatok | 1 adag: 50 g Adagok száma a termékben: 10 | |||
| 
 | 100 g por | RI* | 50 g por1 | 
| Energia | 1926 kJ/458 kcal | 23% | 963 kJ/229 kcal | 
| Zsír | 17 g | 24% | 8,5 g | 
| -amelyből telített zsírsavak | 13 g | 65% | 6,5 g | 
| Szénhidrát | 24 g | 9% | 12 g | 
| -amelyből cukrok | 13 g | 14% | 6,5 g | 
| Fehérje | 52 g | 104% | 26 g | 
| Só | 0,64 g | 11% | 0,32 g | 
| *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). 1 50 g por,a felhasználási javaslat szerint készítve, 150 g fogyasztásra kész terméket eredményez. | |||
MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): Lásd a fehér mezőben (LOT/EXP).
TÁROLÁS: Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen. Az elkészített terméket tárolja fagyasztóban és fogyassza el 1 napon belül.
 
                                     
                                    

 
                                                    