MHN SPORT SUPPLEMENTS - WHEY PRO PROFESSIONAL - 2 x 1000 G
0
Értékeld elsőként! »
Tejsavó koncentrátum, -izolátum és glutamin tökéletes arányban a maximális izomfejlődésért!
2 x 40 ADAG
Ezek is érdekelhetnek:
Ajánlott termékek:
Az MHN Supplements Whey Pro Professional egy jellegzetes tejsavófehérje mátrix glutaminnal.
-100% ultra- és mikroszűrt tejsavó fehérje koncentrátum
-100% kereszt-, ultra-, és mikroszűrt tejsavófehérje izolátum
- L-Glutamin
A Whey Pro Professional gyártásához kizárólag ultra és mikroszűrt fehérjéket használtunk fel. Ez biztosítja, hogy az összes lényeges tejsavó fehérje frakció érintetlenek maradnak a késztermékben. Ehhez kialakítottunk egy fejlett aroma technológiát, hogy a minőségén kívül az íze is kiváló legyen! Nincs benne só, hogy az élvezeti értékét növeljük. Nincs benne egyéb „ballaszt” anyag, melytől lehet, hogy szebben nézne ki, vagy ízletesebb lenne, viszont a tápanyag értéke kevesebb lenne.
Felhasználási javaslat:
Keverj 1-2 mérőkanál (25-50g) Whey Pro Professional -t 200-400 ml alacsony zsírtartalmú tejbe vagy vízbe. Könnyen fog menni, mivel teljesen instant. A legjobb eredmény elérése érdekében, három adag ivása javasolt naponta (reggel, edzés után és lefekvés előtt).
Figyelem: ez a táplálék-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozást! Tartsa távol a gyermekektől!
Légmentesen lezárva, hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, nedvességtől és a napfény védve tárolandó!
Aszpartám, szója, guargumi és GMO mentes!
Gyártva olyan üzemben, amely feldolgoz tejfehérjét, szóját, tojás fehérjét, glutént, szezámmagot és mogyorót!
A termék az Európai Unióban készült!
Összetevők:
Csokoládé: Tejsavófehérje-koncentrátum (emulgeálószer: szójalecitin), Tejsavófehérje-izolátum (emulgeálószer: szójalecitin), L-glutamin (10%), zsírszegény kakaópor (10-12%), aroma: tejszín, édesítőszer: aceszulfám-K.
Vanília: Tejsavófehérje-koncentrátum (emulgeálószer: szójalecitin), Tejsavófehérje-izolátum (emulgeálószer: szójalecitin), L-glutamin (10%), aromák: vanília és tejszín, édesítőszer: aceszulfám-K.
Tápanyagtartalom**: Tápanyagok: |
egy adag tartalmaz(30g) |
RI%* |
100g-ban |
Energia |
479kJ/112kcal |
5,5% |
1596kJ/375 kcal |
Zsír |
0,9 g |
1,28% |
3 g |
amelyből telített zsírsavak |
0,3g |
1,5% |
1 g |
Szénhidrát |
1,5 g |
0,5% |
5 g |
amelyből cukor |
0,75 g |
0,8% |
2,5 g |
Fehérje |
24,6 g |
49,2% |
82 g |
Só |
0,18 g |
3% |
0,6 g |
*: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára(8400 kJ/2000 kcal). |
Mikrobiológiai eredmények:
Mért jellemző Alkalmazott módszer Mértékegység Mérési eredmény
* Salmonella spp. MSZ EN ISO 6579:2006 jelenlét/25 g negatív
* Listeria monocyt. MSZ EN ISO 11290-1:1998 jelenlét/25 g negatív
* E. coli száma MSZ EN ISO 16649-3:2015 MPN/g
* S. aureus száma MSZ EN ISO 6888-3:2007 MPN/g
* Coliformszám MPN módszerISO 4831:2006 MPN/g
* Mezofil aerob msz. MSZ EN ISO 4833-1:2014 cfu/g 1,6*103
* Bacillus cereus sz. MSZ EN ISO 7932:2005 cfu/g <1*102
* Anaerob szulfitred. MSZ ISO 15213:2006 cfu/g <1*101
* Élesztő- és penészg.MSZ ISO 21527-2:2013 cfu/g
Nehézfémek:
Teszt Alkalmazott módszer Mértékegység Mérési eredmény
Kadmium PB-68/ICP ed. III of 18.09.2012 mg/kg < 0,002
Ólom PB-68/ICP ed. III of 18.09.2012 mg/kg 0,06
Higany PB-30/CVAAS ed. Vof 18.09.2012mg/kg < 0,0006
Érzékelési jellemzők:
Idegen anyagok nem megengedettek.
Szín: kakaó tartalmazó terméknél halványbarna, kakaót nem tartalmazó terméknél sárgás-fehér színű por.
Állag: lazán tapadt por.
Kifogástalan tulajdonságoktól eltérően érzékszervi jellemzők: nem megengedettek.