ALLNUTRITION - ULTRA WHEY PUDDING - 908 G
0
Értékeld elsőként! »
Kiválóan alkalmas ízletes desszertként két forrásból származó maximális minőségű fehérjével.
Ezek is érdekelhetnek:
Ajánlott termékek:
Az ULTRA WHEY PUDDING egy magas fehérjetartalmú étrend-kiegészítő, amely tejsavófehérje-izolátumból és tejsavófehérje-koncentrátumból áll. Gyors felszívódás, magas elágazó aminosavtartalom és magas biológiai érték jellemzi őket ( BV159, BV104). A fehérje segít fenntartani az izomtömeget, és hozzájárul annak növekedéséhez.
A tejsavófehérje-koncentrátum mikroszűréssel vagy ultraszűréssel nyert tej eredetű összetevő. A WPC-t más fehérjékhez (különösen a növényi fehérjékhez, de a kazeinhez, a hús- vagy akár a tojásfehérjékhez képest is) rendkívül magas tápérték jellemzi, amely az esszenciális aminosavak (az úgynevezett EAA-k), különösen az elágazó láncú alifás aminosavak (az úgynevezett BCAA-k) magas arányából ered. Az esszenciális aminosavak aránya határozza meg az adott fehérje növekedési folyamatokra gyakorolt hatását, és ebben kulcsszerepet játszik a leucin - az egyik BCAA, amely serkenti az izomsejtek anabolikus enzimeit.
A tejsavófehérje-izolátum, akárcsak a tejsavókoncentrátum, tejfehérje eredetű fehérje. A WPI-t általában egy alacsony hőmérsékleten zajló, keresztáramú mikroflitrációnak (CFM) nevezett technológiai folyamat során nyerik. Ennek a módszernek köszönhetően az aktív biokomponensek nem denaturálódnak, bár a piacon kaphatók ioncserével és magas hőmérsékleten előállított izolátumok is. Ez utóbbiaknak - néhány hátrányuk ellenére - van egy fontos előnyük: rendkívül magas a fehérjetartalmuk, és szinte nulla a szénhidrát- és zsírtartalmuk.
A fehérjék funkciói a szervezetünkben:
A fehérjék alkotják testünk minden sejtjét, beleértve az izomszövetet, a bőrt és a belső szerveket. Testsúlyunk 20%-a fehérje, beleértve az izomzatot is. Érdemes megjegyezni, hogy a fehérjék az új szövetek építőkövei, valamint a régi szöveteket pótló anyagok. Ezenkívül a táplálékkal bevitt aminosavak energiaforrást jelentenek. Átalakítás: 1 gramm fehérje 4 kcal energiát termel. A fehérje továbbá a test minden szervének alapvető építőköve, része az enzimeknek, a hormonoknak és az antitesteknek. A fehérjék részt vesznek az anyagcserében és biztosítják a szervezet megfelelő működését. Nekik köszönhető a normális emberi növekedés és fejlődés, valamint a károsodások regenerálódása. A fehérjéket aminosavak alkotják. Az egészséges táplálkozásnak elég változatosnak kell lennie ahhoz, hogy a legfontosabb aminosavakat biztosítsa a szervezet számára. Csak ekkor fogjuk teljes mértékben felismerni a fehérjék szerepét a szervezetben. A tejsavófehérje segíthet ebben.
Adagolás: Napi 1-3 adag. Egy adag 30 g termék 150 ml vízben vagy tejben feloldva. Használja napközben, étkezések között.
Adagolás |
30g |
|
Adagok száma csomagonként |
30 |
|
Csomagolás |
908g |
|
ÖSSZETEVŐK |
Ultra Whey Pudding |
|
Egy adag tartalma |
||
Energiaérték : |
111 kcal |
|
Fat |
1,5 g |
|
- amelyből telített |
1,1 g |
|
Szénhidrátok |
1,9 g |
|
- ebből cukor |
1,5 g |
|
Szál |
0 g |
|
Fehérje |
22,5 g |
|
Só |
<0,1 g |
|
Aminosavprofil 100g-onként: |
||
L-glutaminsav |
12666 mg |
|
L-Leucin |
7420 mg |
|
L-aszparaginsav |
7697 mg |
|
L-lizin |
6726 mg |
|
L-Proline |
3850 mg |
|
L-Valin |
4129 mg |
|
L-izoleucin |
4479 mg |
|
L-treonin |
4689 mg |
|
L-Alanin |
3500 mg |
|
L-Serin |
3219 mg |
|
L-fenilalanin |
2100 mg |
|
L-tirozin |
1821 mg |
|
L-arginin |
1471 mg |
|
L-glicin |
981 mg |
|
L-metionin |
1540 mg |
|
L-Hisztidin |
1190 mg |
|
L-cisztein |
541 mg |
|
L-triptofán |
984 mg |
|
*Az aminogram értékek a természetes termékekre jellemző biológiai eltéréseknek lehetnek kitéve. |